Onze Diensten

Gedragstherapie

Uitvallen aan de lijn, bijtgedrag, verlatingsangst. Met al deze gedragsproblemen kunnen wij jou en je hond helpen, ook als anderen dit niet is gelukt. D.m.v. eenvoudige, makkelijk toepasbare adviezen helpen wij jou en je hond in balans te komen met elkaar.

Meer details

Hondenschool

Voelt het wandelen met je hond als een strijd? Is er niks terechtgekomen van de dromen die je had om gezellig samen met je hond overal naartoe te kunnen?

Of heb je een pup en ben je op zoek naar een plek waar de juiste socialisatie wordt aangeleerd?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Meer details

Hondenpension

Op vakantie, ziek of om andere redenen tijdelijke opvang nodig? Bij Animal's Faith zit je huisdier het allerbeste! Niet alleen vangen wij alle rassen, gecastreerd of niet, op. Wij zijn er ook voor honden die een dierenpension spannend vinden of probleemgedrag vertonen. Kwaliteit, variatie en mentale rust staan bij ons hoog in het vaandel! Direct je hond getraind hebben wanneer hij bij ons verblijft? Dat doen wij met liefde.

Meer details

Dagopvang

Puppy's, honden met verlatingsangst, oudere honden die minder zindelijk zijn, of honden die gewoon een dagje willen komen spelen en socialiseren. Iedereen is welkom bij ons voor dagopvang! Je hond overdag goed getraind laten worden en 's avonds lekker thuis laten slapen? Ook dat kan bij ons!

Meer details

Opleiding tot honden gedragsdeskundige

Wil jij ook mensen en dieren helpen en hier zelfs je beroep van maken? Wil jij er zijn voor honden die niemand meer denkt te kunnen helpen? Volg dan onze opleiding tot hondengedragsdeskundige en maak samen met ons de wereld een stukje mooier!

Meer details

Trimsalon

Onze trimsters werken vanuit rust en kalmte en kunnen elke hond er weer prachtig uit te laten zien. Heeft je hond eerder mindere ervaringen opgedaan bij een trimster of dierenarts en vindt hij het nu wat spannend? Onze trimsters worden bijgestaan door onze gedragsdeskundigen, samen helpen zij je hond weer vertrouwen te krijgen op de trimtafel.

Meer details

Kattenpension

Ook je kat is bij ons aan het goede adres voor een ontspannen en leuke vakantie. In een van onze ruime kattenkamers kunnen we altijd zorgen dat je kat zich helemaal op het gemak voelt.

Meer details